Om os

Frisør Spejlbilledet byder dig velkommen i rolige omgivelser på Svendborgvej 20A.

Om mig

Mit navn er Kamilla Nielsen, jeg er 28 år. Jeg blev i juli 2017 udannet som frisør. Jeg har i hele min frisørtid deltaget på kurser inden for makeup, farver og klipninger.

I min salon er det vigtigt for mig at du, som kunde føler sig i centrum og at du får den optimale behandling og opmærksomhed.

Frisørfaget handler, for mig, om helhed – dit hår skal ganske enkelt stemme overens med din stil, livstil og personlighed. Jeg lægger derfor vægt på at lære mine kunder at kende, så vi sammen kan finde frem til det som matcher netop dine ønsker og behov.

Jeg sætter tid af til hver behandling og prioriterer at bruge bæredygtige produkter uden parabener, silikone og unødvendige tilsætningsstoffer, da jeg går op i både din og min sundhed, uden at gå på kompromis med det bedste resultat.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min salon

Hos mig får du:
- Professionel og personlig rådgivning
- En behandling der passer til dig.
- Afslappet og hyggelig atmosfære
- Nærvær, grundighed og god tid

Veganske produkter

Alle plejeprodukter er veganske. Det betyder, at ingen af ingredienserne stammer fra dyr. Vi har set bort fra den traditionelle tankegang og udforsket, hvad der var muligt. Vi er stolte af resultatet. Plejeprodukterne er de bedste, vi nogensinde har lanceret. Og som ekstra bonus er mange af stylingprodukterne også veganske. Så mulighederne er mange med Id-HAIR Elements Xclusive.


Spejlbilledet V. Kamilla Nielsen

v/ Kamilla Nielsen
Svendborgvej 20A
5540 Ullerslev
Cvr. 40243089

Tlf. 28261001
E-mail: spejlbilledet@outlook.dk

Åbningstider

Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag Lukket
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 08:30 - 12:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk